Extraescolars

 

Proposta d’activitats extraescolars per al curs 2022-2023:

Amb la intenció de preparar el curs 2022/2023 cada any posem a la vostra disposició les propostes d’activitats extraescolars.

El proper dilluns 3 d’octubre es reiniciaran les activitats extraescolars en l’Escola Sant Climent. Desprès de molt de temps de restriccions i mesures de seguretat, podem recuperar amb la màxima normalitat possible, un servei que aporta molta estabilitat emocional als nens/es de l’escola.

La oferta d’aquest any, similar al curs anterior però on s’han afegit algunes de noves activitats que són peticions del formulari que es van adreçar a les famílies i a propostes de l’empresa gestora de les extraescolars

IMPORTANT: 

Les activitats poden presentar alguna modificació en el moment del tancament de les inscripcions segons participació final.

Recordeu que per fer ús d’aquest servei prèviament haureu de fer-vos socis de l’AMPA: Fes-te soci! .

Activitats gestionades per Paido en el curs 2022-2023:

           

 

+ Document resum de les activitats gestionades per PAIDO curs 2022-2023

Inscripcions:

Període per inscripcions fins al dilluns 19 de setembre.

Reunió Presencial: Dilluns 12 de setembre

APP: Tellfy. Recomanem la seva descàrrega ja que aquesta aplicació es farà servir per les comunicacions entre Paido i les famílies. 

Online: Versió escritori

+ Inscripció Online serveis d’extraescolars o acollida

Per inscripcions a les activitats de STP, KIDS&US o Natació al EE.LLOR, us haureu de dirigir directament a les seves oficines.