Extraescolars

Proposta d’activitats extraescolars per al curs 2019-2020:

Amb la intenció de preparar el curs 2019/2020 cada any posem a la vostra disposició les propostes d’activitats extraescolars.
Com molts de vosaltres ja sabeu, enguany hi ha algunes novetats, i com en edicions anteriors, és necessari un nombre mínim de participants per tal que les activitats es puguin realitzar.


Veureu que enguany us proposem horaris nous i algunes activitats també noves, amb la voluntat que puguin ser del vostre gust.

Important: En algunes activitats, hi ha un nombre mínim d’alumnes per garantir la posada en marxa de l´activitat. Si no s’arribés a aquest mínim l’activitat no es realitzaria.

  • Es conserven pràcticament totes les activitats i personal tècnic d’aquestes en gairebé totes les que continuen del curs anterior.
  • Hi ha una proposta d’activitat diària per cicle infantil
  • Augmentem l’oferta esportiva de les extraescolars
  • S’ha fet un esforç per ofertar activitats variades per les famílies, amb acollida dels vostres fills durant les mateixes
  • Es busca promocionar i potenciar entitats i iniciatives locals (timbals, patinatge artístic, bàsquet…)

A partir de setembre us facilitarem més informació envers el procés d’inscripció, el pagament de les activitats o per resoldre dubtes que puguin haver-hi envers el servei d’activitats extraescolars. Així i tot, en els documents adjunts us fem arribar la proposta i horaris d’activitat. També us adjuntem una nova modalitat de tarifa plana per pagar aquestes activitats que pretén beneficiar a aquells usuaris i socis de l’AMPA que més necessitats presenten alhora de fer ús dels nostres serveis:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ Document resum de les activitats pel curs 2019-202

Inscripcions:

Període per inscripcions de dimarts 17 al dimecres 25 de setembre, ambdós inclosos.

Presencial: De dilluns a divendres en horari de 8 a 9h i de 16:30 a 17:30, a les oficines de l’AMPA presentant el full d’inscripció amb les vostres dades. Per qualsevol dubte preguntar per Saray en l’horari abans citat o a santcliment@paido.org.

+ Full d’inscripció Activitats extraescolars

Online: Al link adjunt podreu fer també les vostres inscripcions:

+ Inscripció Online serveis d’extraescolars o acollida

Per inscripcions a les activitats de STP, KIDS&US o Natació al EE.LLOR, us haureu de dirigir directament a les seves oficines, qualsevol dubte, Saray us informará: 

+Informació Escola Esportiva Llor curs 2019-2020 Escola Sant Climent.