Associa’t a l’AMPA Escola Sant Climent

Què costa ser soci de l’AMPA?

Per ser soci de l’AMPA Escola Sant Climent només cal pagar una única quota anual de 25 € per família.

Tots el socis de l’AMPA poden implicar-se més directament i de forma voluntària a les diferents comissions que la formen (Extraescolars, Menjador, Festes, Comunicació, Fruita, Patis i hort…). Sempre serà important la teva aportació !

Quins beneficis tinc per ser soci de l’AMPA?

Ser soci de l’AMPA aporta grans beneficis. Entre ells destaquem:

 1. Participació
  Les teves idees compten i formar part de l’AMPA et permet participar d’una forma directa amb l’Escola i en les activitats que s’organitzen.
 2. Informació
  Que no t’ho expliquin! Participa i estigues informat de primera mà dels assumptes que concerneixen a l’Escola dels teus fills.
 3. Activitats extraescolars
  Treballem per oferir que els nostres fills/es gaudeixin d’activitats extraescolars de qualitat, com a complement als seus coneixements.
 4. Servei d’acollida
  Per ajudar a conciliar la vida laboral amb la familiar, l’AMPA Escola Sant Climent posa a disposició de totes les famílies sòcies de l’AMPA el servei d’acollida d’infants més matinadors que arriben al centre educatiu abans que comenci l’horari lectiu, a partir de les 8h.
 5. Descompte a la compra de llibres de text
  Tots els socis de l’AMPA que es facin socis abans del 14 de juny tenen 20% de descompte a l’hora de comprar el llibres de text a COMERCIAL GIRONA. A partir del 17 de juny, les famílies podran realitzar la compra de llibres directament a la web del proveïdor.
 6. Participar dels tallers que organitza l’AMPA.
 7. Descompte a comerços com ara aquest curs a Foto Torras, Farmàcia Moltó, Animació Rubies, Calçats Juma, Perruqueria Bel-la, La Sala de la Vila, Carlin, Invaders Park….

Com fer l’alta de soci online?

 1. Cal abonar la quota anual mitjançant transferència bancària al CC de l’AMPA (NO és el mateix que el de l’escola!).
  Banc Sabadell (IBAN) ES80 0081 1692 3600 0100 6011
  Concepte: cognoms dels infants.
  Import: 25€
 2. Ompliu el formulari d’inscripció on-line, adjuntant el justificant de la transferència

Si necessites suport per fer l’alta de soci, envia’ns un e-mail a comunicacio.ampaesc@gmail.com

Al començament del curs us informarem de quan passar a recollir o a segellar el carnet de soci, necessari el proper curs per poder fer activitats extraescolars, fer acollida, participar en tallers i activitats organitzades per l’AMPA i gaudir de descomptes dels socis.

Formulari d’inscripció online:

Justificant ingrés quota soci AMPA *

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE L'AMPA ESCOLA SANT CLIMENT

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a ampaescolasantcliment@gmail.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic