Extraescolars

 

Proposta d’activitats extraescolars per al curs 2021-2022:

Amb la intenció de preparar el curs 2021/2022 cada any posem a la vostra disposició les propostes d’activitats extraescolars.

El proper dilluns 4 d’octubre es reiniciaran les activitats extraescolars en l’Escola Sant Climent. Desprès d’un any amb molts entrebancs amb les restriccions, confinaments i mesures de prevenció, creiem important mantenir un servei que aporta molta estabilitat emocional als nens/es de l’escola.

Aquestes es faran sota un estricte protocol de seguretat tal i com marca el Departament d’Educació i Sanitat i es seguiran les mateixes pautes que es fa en horari lectiu i amb una comunicació constant amb la direcció de l’escola per informar de situacions de risc o de contagi.

La oferta d’aquest any, molt similar al curs anterior ha suprimit aquelles activitats que no van tenir participació i s’han afegit algunes de noves activitats que són peticions del formulari que es van adreçar a les famílies a l’inici de curs

IMPORTANT: 

a. La piscina Pau Gasol resta pendent per confirmar la possibilitat de retornar l’activitat de fa 2 anys.

b. Les activitats poden presentar alguna modificació en el moment del tancament de les inscripcions segons participació final.

Recordeu que per fer ús d’aquest servei prèviament haureu de fer-vos socis de l’AMPA: Fes-te soci! .

Resum de la proposta d’activitats 21-22:

           

 

+ Document resum de les activitats gestionades per PAIDO curs 2021-2022

+ Descripció de les activitats (Actualitzat)

+ Pla d’Actuació Activitats Extraescolars (Properament)

Inscripcions:

Període per inscripcions fins al dilluns 27 de setembre.

Video de la reunió presencial del dimecres 22 de setembre al Casal

APP: TpvEscola. Recomanem la seva descàrrega ja que aquesta aplicació es farà servir per les inscripcions, els pagaments i les comunicacions entre Paido i les famílies. 

Online: Al link adjunt podreu fer les vostres inscripcions:

+ Inscripció Online serveis d’extraescolars o acollida

Per inscripcions a les activitats de STP, KIDS&US o Natació al EE.LLOR, us haureu de dirigir directament a les seves oficines. Més informació: