Nova comissió: Transport Escolar

El curs escolar s’ha acabat però a l’AFA continuem treballant per millorar dia a dia. S’ha creat una nova comissió: TRANSPORT ESCOLAR, on esteu convidats a participar.

ÉS IMPORTANT REMARCAR QUE A LA NOSTRA ESCOLA S’ACTUA DINS DE LA LEGALITAT.


En els darrers anys, ha sorgit un moviment a la comunitat educativa de diversos centres i territoris que qüestiona la normativa vigent en aquest àmbit.

Tanmateix, el moviment sorgit en relació amb la seguretat en el transport infantil col·lectiu, defensa que la llei hauria de protegir millor els infants.

Per això us adjuntem un document d’Adhesió a una petició del Parlament Europeu que, si fos del vostre interès, podeu signar per ajudar a que la llei avanci en aquest aspecte. https://drive.google.com/file/d/1TWs2DD5XklUMqymYy5crWQrBFdggMkdZ/view?usp=sharing

Us voldríem demanar que ompliu una petita enquesta. L’objectiu d’aquesta és conèixer el grau de sensibilització a la nostra escola d’un tema en boga: la seguretat en el transport infantil col·lectiu. Ho podeu fer fins el 15 d’agost.

https://forms.gle/UStABRrMysFBxcS6A

L’enquesta és molt breu i no us portarà gaire temps.

El document d’Adhesió a la petició del Parlament Europeu requereix una mica més de temps per poder llegir, entendre i seguir les instruccions electròniques per poder-vos adherir.

Com sempre la modificació de les lleis és un tema trascendental que requereix de l’esforç de tota la ciutadania. Per això hem triat un moment en que el curs ha acabat perquè hi pogueu buscar una estona per fer-ho.

Moltes gràcies!

Si vols participar en aquesta comissió activament envia un mail a ampaescolasantcliment@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.