La fruita a l’escola

Des de l’AMPA  creiem fermament en la importància d’introduir hàbits alimentaris adequats des de la infància i per aquest motiu donem especial rellevància a incorporar la fruita i la verdura a cada àpat, tant a casa com a l’Escola.

Des de fa ja uns anys, ens esforcem per participar en aquesta campanya any rere any i gestionem els tràmits i logística necessaris per donar via verda a la Setmana de la Fruita.

¿Com funciona la Setmana de la Fruita?

El PLA FRUITA A L’ESCOLA és una iniciativa de la Unió Europea que a Catalunya es fa efectiu mitjançant una acció coordinada del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Departament de Salut i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Una vegada al mes ens arriba fruita i verdura fresca de manera GRATUïTA, i és l’AMPA qui s’encarrega de la preparació i distribució entre els infants de l’Escola a l’hora del pati com a esmorzar i per berenar a la tarda.

Altres cursos per a dur-ho a terme, cada mes demanàvem l’ajuda de les famílies, a través dels grups de difusió de whatsapp o de les xarxes socials de l’AMPA, informant del dia, l’hora i el lloc on prepararem i emplatarem la fruita per distribuïr-la entre els alumnes. 

AQUEST CURS 2021-2022 SEGUINT LES RECOMANACIONS SANITÀRIES PER A LA PREVENCIÓ DE LA COVID19, LA FRUITA ES REPARTIRÀ EN BOSSES INDIVIDUALS ALS INFANTS. 

És important la implicació de les famílies en aquest projecte.

Gràcies per compartir-ho.

VINE I PARTICIPA!!!